Kirjanpitäjä (Helsinki) 2019-08-22T11:06:43+00:00

Haemme Helsinkiin kirjanpitäjää osaksi taloustiimiämme

Meistä

Nordic C-Creditor Oy/C-Management on kokonaisvaltaisen taloushallinnon kumppani, joka panostaa alan parhaimpaan asiakaspalveluun eri toimialojen yrityksille. Panostamme ennen kaikkea asiakkaidemme tarpeiden huomioimiseen ja heidän liiketoimintansa kehittämiseen. Hyvä palvelu on lähtöisin henkilökunnastamme, joten panostamme myös työntekijöidemme motivaatioon, osaamiseen ja palveluasenteeseen, joka heijastuu työntekijöidemme ylpeyteen omista asiakkaistaan.

Haemme kirjanpitäjää

Etsimme ensi sijassa oikeanlaista ihmistä, joka jaksaa hymyillä ja nauraa vaikeissakin tilanteissa. Etsimämme henkilö on aina reilu työkavereille, kannustaa ja auttaa muita tarvittaessa. Silloin jo sovit todennäköisesti hyvin työyhteisöömme. Toiveena on löytää Helsingin toimistoon loistopersoona hoitamaan itsenäisesti ja vastuullisesti asiakasyritysten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia sekä tarvittaessa opastamaan harjoittelijoita.

Edellytämme hakijalta:

  • aiempaa kokemusta tilitoimistotyöstä tai taloushallinnon tehtävistä (1-5 vuotta)
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön
  • taitoa tehdä yrityksen tilinpäätös itsenäisesti
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi:

  • ruotsin kielen hallitseminen, kuten kaikki muukin kielitaito
  • KLT-tutkinto.

Oletko etsimämme henkilö?

Jos tunnet olevasi potentiaalinen vahvistus tiimiimme, lähetä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: info@c-management.fi.

Ota yhteyttä