Asiakkaaksi 2020-02-07T10:23:14+02:00

Asiakkaaksi

Nordic C-Managementin tilitoimistoon vaihtaminen ei aiheuta asiakasyritykselle vaivaa, ja on kaiken lisäksi maksutonta. Itse vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta, ja jatkossa palvelemme sinua paremmin kuin edes uskaltaisit toivoa.

Käytännössä tilitoimiston vaihtaminen ei ole alkuunkaan niin hankalaa kuin usein luullaan. Toimimme asiakaslähtöisesti ja huolehdimme siitä, että sinä yrittäjänä pääset mahdollisimman helpolla.
Meillä Nordic C-Managementilla prosessi kulkee seuraavasti:

  1. Minimoimme yrittäjältä vaadittavan panostuksen. Tarvitsemme allekirjoituksesi ainoastaan kahteen paperiin – toimeksiantosopimukseen sekä vanhan tilitoimiston irtisanomisilmoitukseen. Tästä eteenpäin me vastaamme kaikesta.
  2. Hoidamme vanhan tilitoimiston irtisanomisen puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia tästä.
  3. Vastaamme siitä, että yrityksesi aikaisemmat kirjanpitomateriaalit tulevat toimitetuksi meille. Hoidamme kaiken yhteydenpidon aikaisempaan tilitoimistoosi.
  4. Nimeämme yrityksellesi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, otamme yrityksesi meille sisään ja käymme kanssasi läpi liiketoiminnan keskeiset asiat – ilman lisäkustannuksia.
  5. Alamme hoitaa yrityksesi taloushallintoa panostaen ensiluokkaiseen asiakaspalveluun tuoden samalla lisäarvoa yrityksesi toiminnalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä
css.php