Arvonta 2019-01-30T14:48:04+00:00

Lähetä yrittäjäystäväsi hemmoteltavaksi – hotellipaketin arvonta 2019

 

Lähetä ystäväsi, joka toimii yrittäjänä hetken hemmottelulomalle! Yrittäjät ovat arjen sankareita, jotka ansaitsevat kiitoksen ahkerasta työstään, ja mikä olisikaan parempi tapa palkita heitä, kuin ilahduttaa heitä näin ystävänpäivän lähellä? Kerro meille, kenet yrittäjä-ystäväsi haluat lähettää hetken rentouttavalle minilomalle ja miksi. Arvomme näistä yhden onnekkaan, jota ilahdutamme yhdessä lähettämällä hänelle hotellipaketin lahjakortin perusteluineen. Toimi nopeasti, sillä arvonta päättyy su 3.3.2019 klo 23:59! .

 

Arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Nordic C-Management, Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

 

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

 

3. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookissa arvonnasta mainittuun kuvaan 4.-3.3.2019, ketä haluaa ilahduttaa hotellipaketilla ja miksi. Kommenteissa mainitun henkilön on työskenneltävä yrittäjänä Suomessa. Kilpailu päättyy su 3.3.2019 klo 23:59. Arvonnan järjestäjä arpoo kommentissa mainittujen nimien kesken yhden (1) arvonnan voittajan, jolle lähetetään hotellipaketin lahjakortti. Arvonta suoritetaan nimen perusteella ja yksi nimi huomioidaan vain kerran.

 

4. Nimien käyttö

Osallistumalla arvontaan osanottajat vakuuttavat, että kommenteissa mainittu henkilö on todellinen ja hän työskentelee yrittäjänä Suomessa. Nordic C-Management luovuttaa voittajan nimen kilpailun kuvan kommenteissa arvonnan päätyttyä.

 

5. Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan su 3.3.2019 klo 0:00 kaikkien komennenteissa mainittujen henkilöiden kesken.

 

6. Palkinto

Arvonnassa on palkintona yksi (1 kpl) hotellipaketti Clarion Hotel Helsinki Airportiin. Paketti sisältää maijoituksen kahdelle aikuiselle ja 1-2 lapselle (14v tai alle). Hotellihuone on Standard-luokan huone, jossa on king size-parisänky. Huoneeseen on saatavissa myös lisävuode, jos mukana on lapsia. Pakettiin kuuluu tämän lisäksi sisäänpääsy Vesipuistoon, buffet-aamiainen, hotellin saunan ja kuntosalin vapaa käyttö sekä langaton internet. Palkinto toimitetaan voittajalle lahjakorttina sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa 30.4.2019 asti.

 

7. Henkilötiedot

Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

 

8. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja.

 

9. Muut ehdot

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Twitterin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Twitteriin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Twitterin tai vastaavan median. Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.