Taloushallinnon harjoittelupaikat 2020-02-07T14:35:39+02:00
  • taloushallinnon harjoittelupaikat

Tulevaisuuden osaajat ovat meille tärkeitä

Onko sinulla kiinnostusta kehittyä alallasi harjoittelun avulla, ja saada jalkaa oven väliin alalla nopeaa kasvua tekevän tilitoimiston kautta?

Me Nordic C-Managementilla haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistaan harjoittelun avulla. Kokemus työelämästä antaa lisää kallisarvoista kokemusta yritysprojekteista tilitoimistosta käsin, mutta myös tietotaitoa omalta alalta ja jopa mahdollisuuden vakituiseen työhön.

Voit olla joko vastavalmistunut tai harjoittelupaikkaa etsivä opiskelija – meiltä löytyy omaa osaamistasi vastaavaa ja sitä kehittävää työtä.

Työharjoittelupaikka

Tarjoamme joka vuosi harjoittelupaikkoja taloushallinnon alan opiskelijoille. Jos sinua kiinnostaa tehdä harjoittelusi meillä, laitathan meille lisätietoja harjoittelustasi ja itsestäsi hakemuksen muodossa osoitteeseen: info(a)c-management.fi.

Lopputyö

Onko sinulla toiveena toteuttaa opinnäytetyö yritystoimeksiantona? Sinulla voi olla jo valmiina kiinnostava aihe mielessäsi tai voimme auttaa aiheen keksimisessä. Sovimme mielellämme yhteistyöstä yhdessä opiskelijoiden kanssa! Kiinnostaisiko sinua toteuttaa lopputyösi meille? Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen: info(a)c-management.fi.

Kesätyö

Tarjoamme kesätyöpaikkoja säännöllisesti nimettyihin positioihin, mutta meille voit hakea myös avoimella hakemuksella. Kesätöitä on mahdollista hakea joulu-maaliskuun aikana. Kiinnostaisiko sinua kesätyöt meillä? Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: info(a)c-management.fi.

Ota yhteyttä
css.php