Myynti ja markkinointi 2020-02-07T14:36:04+02:00

Myynti ja markkinointi

Oletko myynnin tai markkinoinnin ammattilainen? Rautaisille myynnin ja markkinoinnin tekijöille on yrityksellämme aina tarvetta. Vaikka tilitoimistollamme on jo paljon asiakkaita, on meillä myös tarvetta uusasiakashankinnalle. Asiakkaiden kasvun myötä pystymme toteuttamaan omia yritystavoitteitamme kasvattamalla omaa toimintaamme palkkaamalla uusia työntekijöitä ja avaamalla uusia toimipisteitä lähelle asiakkaitamme. Olit sitten myynnistä tai markkinoinnista kiinnostunut, niin meille on tärkeää aito kiinnostus taloushallinnon alaa kohtaan.

Markkinointi tilitoimistossamme

Markkinointi toimii ulkoisesti yhteistyökumppanimme Mediasparkin kautta. Yritys vastaa yrityksemme viestinnästä, nettisivujen päivittämisestä, blogitekstien sisällöstä, sosiaalisen median päivittämisestä, SEO- ja SEM-näkyvyydestä sekä tilitoimistomme kampanjoista. Jos haluat päästä mukaan tekemään markkinointia taloushallinnon parista suoraan tilitoimistollemme, suosittelemme jättämään avoimen hakemuksen suoraan markkinointitoimistoon: info(a)mediaspark.fi.

Myynti tilitoimistossamme

Toimistoltamme löydät myyntipäälliköitä ja myyntineuvottelijoita. Meillä myyjät pääsevät tilitoimistossamme mukaan asiakastapaamisiin ja auttamaan yrityksiä talouden hoitamisessa tilitoimistomme palveluiden kautta. Tilitoimistomme tarjoaa myyjille myytäväksi laadukkaat sähköisen taloushallinnon palvelut.  Asiakkaidemme käytetyimpiä palveluita ovat muun muassa Netvisor ja Procountor. Työ on monipuolista asiakastapaamisten sekä itsenäisen työskentelyn parissa. Koulutamme myyjät tehtävään, mutta työ vaatii tekijältään ensisijaisesti positiivista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia ihmissuhdetaitoja.

Katso avoimet myynnin tehtävämme tai jätä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen: info(a)c-management.fi.

Ota yhteyttä
css.php