Kirjanpito 2018-11-03T13:19:49+00:00

Kirjanpito

Yrityksesi menestyksen tueksi laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkein luvuin ja graafein. Näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Palvelumme räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, ja kuukausipalavereiden avulla varmistamme sen, että palvelupalettiisi kuuluvat liiketoimintaasi tukevat palvelut.

Raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen jokaisen verokauden jälkeen selkeästi ja erityistarpeesi huomioon ottaen. Toivomme, että kalenteristasi löytyy aikaa myös henkilökohtaiselle tapaamiselle vähintään kolmen kuukauden välein, niin saat neuvoja ja vinkkejä myös kirjanpitäjäsi henkilökohtaiesti kertomana.

Ota yhteyttä
Sähköinen taloushallinto

Rästikirjanpito

Onko kirjanpitosi rästissä? Voit olla huoletta, sillä kokeneet ammattilaisemme tekevät suunnitelman ja aikataulun kirjanpidon ajantasaistamiseksi.

Lue lisää
Tilinpäätös

Palkkahallinto

Palkanlaskennan osastomme hoitaa puolestasi palkkojen laskennan ja maksatuksen ajallaan, tehokkaasti ja yrittäjän kanssa jatkuvasti kommunikoiden.

Lue lisää
reskontranhoito_kirjanpito_tilitoimisto_helsinki_kirjanpitäjä

Reskontranhoito

Hoidamme yrityksesi reskontran ja pidämme huolen siitä, että laskut tulevat maksetuiksi ajallaan. Asiakkaanamme näet aina laskujesi ajantasaisen tilanteen.

Lue lisää