Tilitoimistopalvelut 2019-11-27T13:57:27+02:00

Tilitoimistopalvelut

Tarjoamme yrittäjälle kaikki lakisääteiset tilitoimistopalvelut ammattitaidolla. Meidän avullamme tiedät aina yrityksesi ajantasaisen taloustilanteen, ja sen takaamme sinulle omalla henkilökohtaisella kirjanpitäjällä sekä nykyaikaisilla sähköisillä kirjanpitotoimilla. Seisomme asiakkaidemme menestyksen takana aina ylpeinä tekemästämme työstä, sillä huolehdimme talous- ja palkkahallinnon aina laadukkaasti ja ajallaan.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm:

• Kirjanpito ja tilinpäätös
• Myyntireskontra ja laskutus
• Ostoreskontra ja maksatus
• Palkanlaskenta
• Veroilmoitus
• Raportointi
• Viranomaisilmoitukset

Sähköinen taloushallinto

Rästikirjanpito

Onko kirjanpitosi rästissä? Voit olla huoletta, sillä kokeneet ammattilaisemme tekevät suunnitelman ja aikataulun kirjanpidon ajantasaistamiseksi.

Lue lisää
Tilinpäätös

Palkkahallinto

Palkanlaskennan osastomme hoitaa puolestasi palkkojen laskennan ja maksatuksen ajallaan, tehokkaasti ja yrittäjän kanssa jatkuvasti kommunikoiden.

Lue lisää
kirjanpito_tilitoimisto_helsinki_kirjanpitäjä_yrittäjä

Kirjanpito

Laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkein luvuin ja graafein. Näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.————

Lue lisää
reskontranhoito_kirjanpito_tilitoimisto_helsinki_kirjanpitäjä

Reskontranhoito

Hoidamme yrityksesi reskontran ja pidämme huolen siitä, että laskut tulevat maksetuiksi ajallaan. Asiakkaanamme näet aina laskusi ajantasaisesti.

Lue lisää
asunto_osakeyhtiön_kirjanpito

As Oy:n kirjanpito

Tarjoamme taloushallinnonpalvelut isännöinnin tueksi. Huolehdimme asunto-osakeyhtiön kirjanpidon ammattitaidolla ja kokemuksella.

Lue lisää
Ota yhteyttä
css.php