Kirjanpito 2018-08-28T17:04:25+00:00

Kirjanpito

Yrityksesi menestyksen tueksi laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkein luvuin ja graafein. Näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Palvelumme räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, ja kuukausipalavereiden avulla varmistamme sen, että palvelupalettiisi kuuluvat liiketoimintaasi tukevat palvelut.

Raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen jokaisen verokauden jälkeen selkeästi ja erityistarpeesi huomioon ottaen. Toivomme, että kalenteristasi löytyy aikaa myös henkilökohtaiselle tapaamiselle vähintään kolmen kuukauden välein, niin saat neuvoja ja vinkkejä myös kirjanpitäjäsi henkilökohtaiesti kertomana.

Ota yhteyttä
Sähköinen taloushallinto

Oma talouspäällikkö

Haluatko hyödyntää henkilökohtaisen talouspäällikkösi tietotaitoa liiketoimintaasi liittyvissä tärkeissä päätöksissä?

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään henkilökohtainen talouspäällikkö, joka tarjoaa kullanarvoisia neuvoja kiperien päätösten edessä.

.

Lue lisää
Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito

Asiantuntijapalvelut

Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi myös monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten verokonsultointia sekä muutostilanteiden strategioita.

Onko yrityksesi verotus optimoitu? Asiantuntijamme suunnittelevat verotuksesi tehokkaaksi, ymmärrettäväksi ja kustannustehokkaaksi.

Lue lisää
Sähköisen taloushallinnon palvelut

Muut palvelut

Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi palvelumme kattavat myös muun muassa yrityksen purkamis- sekä muut yritysjärjestelytilanteet sekä rästikirjanpidon.

Aloittava yrittäjä saa meiltä apua yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen.

Lue lisää