Oma talouspäällikkö 2018-04-06T19:48:21+00:00

Henkilökohtainen talouspäällikkö

Ydinpalvelumme on tarjota asiakkaidemme käyttöön henkilökohtainen talouspäällikkö, joka vastaa yrityksen talouden hallinnasta kokonaisuudessaan kirjanpidosta lakisääteisiin ilmoituksiin ja liiketoiminnan analyyseihin asti. Ulkoistetun talouspäällikön tehtävä on auttaa sinua hyödyntämään kirjanpidosta saatua tietoa päätösten tukena, tarjota ratkaisu- ja kehitysehdotuksia erilaisiin tilanteisiin, sekä toimia taloushallinnon kumppanina, jonka puoleen voit aina kääntyä.

Jokainen meillä työskentelevä kirjanpitäjä omaa laajan ymmärryksen liiketoiminnan lainalaisuuksista, hyvät viestintätaidot sekä syvälliset tiedot taloushallinnosta ja yritysjuridiikasta

Sähköisten palveluiden kehittymisen myötä kirjanpidon järjestäminen onnistuu missä päin Suomea tahansa. Tilitoimistomme kotikaupungit ovat Helsinki, Lohja, Tampere, Turku ja Tallinna. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontrapalvelut  sopiviksi jokaiselle asiakkaallemme.

Sähköinen taloushallinto ei ole meillä kuitenkaan pakollinen tai edes tarkoituksenmukainen. Paras ratkaisu voi olla välimuoto tai jopa täysin paperillisena toimivat taloushallinnon prosessit

Lue lisää

Kirjanpito

Yrityksesi menestyksen tueksi laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkein luvuin ja graafein.

Palvelumme räätälöidään toiveidesi mukaisesti, ja näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi myös monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten verokonsultointia sekä muutostilanteiden strategioita.

Onko yrityksesi verotus optimoitu? Asiantuntijamme suunnittelevat verotuksesi tehokkaaksi, ymmärrettäväksi ja kustannustehokkaaksi.

Lue lisää

Muut palvelut

Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi palvelumme kattavat myös muun muassa yrityksen purkamis- sekä muut yritysjärjestelytilanteet sekä rästikirjanpidon.

Aloittava yrittäjä saa meiltä apua yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen.

Lue lisää