Järjestelmät 2018-04-06T20:03:28+00:00

Järjestelmät

Valittavanasi on kirjanpidon järjestelmiä laidasta laitaan; suurimmat ja suosituimmat järjestelmämme ovat Netvisor ja Procountor. Muita käyttämiämme järjestelmiä ovat esimerkiksi Adminet, Fivaldi ja Netbaron. Kuittirumbaa helpottamaan käytämme muun muassa eTaskua, jonka avulla voit helposti tallentaa kuitit ilman papereiden fyysistä arkistointia

Järjestelmää suositeltaessa pohdimme aina, millainen ratkaisu palvelee juuri sinun yritystäsi ja toimintamallejasi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan talouden hallinnan prosesseja, ja huolellisella käyttöönottokoulutuksella varmistamme sen, että tehokas käyttö myös yrittäjän puolelta on mahdollista.

Ota yhteyttä

Oma talouspäällikkö

Haluatko hyödyntää henkilökohtaisen talouspäällikkösi tietotaitoa liiketoimintaasi liittyvissä tärkeissä päätöksissä?

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään henkilökohtainen talouspäällikkö, joka tarjoaa kullanarvoisia neuvoja kiperien päätösten edessä.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi myös monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten verokonsultointia sekä muutostilanteiden strategioita.

Onko yrityksesi verotus optimoitu? Asiantuntijamme suunnittelevat verotuksesi tehokkaaksi, ymmärrettäväksi ja kustannustehokkaaksi.

Lue lisää

Muut palvelut

Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi palvelumme kattavat myös muun muassa yrityksen purkamis- sekä muut yritysjärjestelytilanteet sekä rästikirjanpidon.

Aloittava yrittäjä saa meiltä apua yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen.

Lue lisää