Järjestelmät 2018-12-03T12:59:56+00:00

Järjestelmät

Valitsemme taloushallinnon järjestelmän kirjanpidon hoitoon aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valittavanasi on useita kirjanpidon järjestelmiä laidasta laitaan; suurimmat ja suosituimmat järjestelmämme ovat Netvisor ja Procountor. Palvelemme tarvittaessa myös Adminet, Fivaldi ja Netbaron -ympäristöissä. Kuittirumbaa helpottamaan käytämme muun muassa eTaskua, jonka avulla voit helposti tallentaa kuitit ilman papereiden fyysistä arkistointia.

Järjestelmää suositeltaessa pohdimme aina, millainen ratkaisu palvelee juuri sinun yritystäsi ja toimintamallejasi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan talouden hallinnan prosesseja, ja huolellisella käyttöönottokoulutuksella varmistamme sen, että tehokas käyttö myös yrittäjän puolelta on mahdollista.

Tarjoamme mahdollisuudet myös ulkoisiin integrointeihin, kuten esim. ERP-järjestelmät ja verkkokauppa-alustat, jotta manuaalityö vähentyisi entisestään, ja saisit taloushallinnon kautta maksimaalisen hyödyn liiketoiminnallesi.

Ota yhteyttä

Tilitoimistopalvelut

Palvelemme asiakasta aina henkilökohtaisesti omalla kirjanpitäjällä, joka hoitaa asiakasyrityksen asiat kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Talouspäällikköpalvelut

Haluatko hyödyntää talouspäällikön tietotaitoa liiketoimintasi tärkeissä päätöksissä? Olemme yrittäjän apu, tuki ja kumppani kaikissa tilanteissa. ———

Lue lisää