Sähköinen taloushallinto 2018-04-06T19:58:57+00:00

Sähköinen taloushallinto yritystoimintasi tueksi

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Monet kirjanpitotoimet voidaan hoitaa kätevästi sähköisen järjestelmän välityksellä. Yrityksen laskuista suurin osa on mahdollista saada verkkolaskuna ja paperiset laskut voidaan osoittaa suoraan tilitoimistoon, missä skannaamme laskut sähköiseen muotoon.

Sähköiset taloushallinnon palvelut nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä päällekkäisten toimintojen vähentyessä. Pyrimme pitämään mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä.

Mikäli se sinulle sopii, haluamme tavata mahdollisimman usein, vähintään kolmen kuukauden välein. Tavoitteenamme on palvelun sujuvuus verkon ja puhelimen välityksellä, jolloin henkilökohtaisissa tapaamisissa voidaan keskittyä liiketoiminnan tilanteen tarkasteluun ja kehittämiseen. Sähköinen taloushallinto helpottaa ja nopeuttaa näin myös asiakkaan arkea.

Sähköinen taloushallinto helpottaa työnjakoa

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen työnjaon helpon organisoinnin. Sinä voit yrittäjänä keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoiden, eli meidän hoitaa kirjanpito ja muu taloushallinto kustannustehokkaasti. Hoidamme mielellämme myös yrityksesi verotilin tapahtumat ja tarvittavat ilmoitukset.

Sähköisten taloushallinnon palveluiden myötä tarjoamme kirjanpidon ja muut taloudenpidon palvelut sujuvasti ympäri maata. Toimipisteemme sijaintipaikat ovat Helsinki, Lohja, Tampere ja Turku. Ota yhteyttä ja selvitetään yrityksesi kannalta toimivin ratkaisu sähköisten kirjanpitopalveluiden saaminen yrityksesi käyttöön!

Ota yhteyttä
Reskontra

Oma talouspäällikkö

Haluatko hyödyntää henkilökohtaisen talouspäällikkösi tietotaitoa liiketoimintaasi liittyvissä tärkeissä päätöksissä?

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään henkilökohtainen talouspäällikkö, joka tarjoaa kullanarvoisia neuvoja kiperien päätösten edessä.

Lue lisää
Laskutus ja reskontra

Asiantuntijapalvelut

Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi myös monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten verokonsultointia sekä muutostilanteiden strategioita.

Onko yrityksesi verotus optimoitu? Asiantuntijamme suunnittelevat verotuksesi tehokkaaksi, ymmärrettäväksi ja kustannustehokkaaksi.

Lue lisää
Laskutuspalvelut ja reskontrapalvelut

Muut palvelut

Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi palvelumme kattavat myös muun muassa yrityksen purkamis- sekä muut yritysjärjestelytilanteet sekä rästikirjanpidon.

Aloittava yrittäjä saa meiltä apua yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen.

Lue lisää