Sähköinen taloushallinto 2019-11-27T15:51:24+02:00
  • Laskutus ja reskontrapalvelut

Sähköinen taloushallinto yritystoimintasi tueksi

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Monet kirjanpitotoimet voidaan hoitaa kätevästi sähköisen järjestelmän välityksellä. Yrityksen laskuista suurin osa on mahdollista saada verkkolaskuna ja paperiset laskut voidaan osoittaa suoraan tilitoimistoon, missä skannaamme laskut sähköiseen muotoon.

Sähköiset taloushallinnon palvelut nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä päällekkäisten toimintojen vähentyessä. Pyrimme pitämään mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä.

Mikäli se sinulle sopii, haluamme tavata mahdollisimman usein, vähintään kolmen kuukauden välein. Tavoitteenamme on palvelun sujuvuus verkon ja puhelimen välityksellä, jolloin henkilökohtaisissa tapaamisissa voidaan keskittyä liiketoiminnan tilanteen tarkasteluun ja kehittämiseen. Sähköinen taloushallinto helpottaa ja nopeuttaa näin myös asiakkaan arkea.

Sähköinen taloushallinto helpottaa työnjakoa

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen työnjaon helpon organisoinnin. Sinä voit yrittäjänä keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoiden, eli meidän hoitaa kirjanpito ja muu taloushallinto kustannustehokkaasti. Hoidamme mielellämme myös yrityksesi verotilin tapahtumat ja tarvittavat ilmoitukset.

Sähköisten taloushallinnon palveluiden myötä tarjoamme kirjanpidon ja muut taloudenpidon palvelut sujuvasti ympäri maata. Toimipisteemme sijaintipaikat ovat Helsinki, Lohja, Tampere ja Turku. Ota yhteyttä ja selvitetään yrityksesi kannalta toimivin ratkaisu sähköisten kirjanpitopalveluiden saaminen yrityksesi käyttöön!

Ota yhteyttä

Tilitoimisto-

palvelut

Palvelemme asiakasta aina henkilökohtaisesti omalla kirjanpitäjällä, joka hoitaa asiakkaan asiat kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Talouspäällikkö-

palvelut

Haluatko hyödyntää talouspäällikön tietotaitoa liiketoimintasi tärkeissä päätöksissä? Olemme yrittäjän kumppani.

Lue lisää

Kansainväliset

palvelut

Nordic C-Management tarjoaa laajan asiantuntemuksen ympäri maailman kansainvälisten yhteistyökumppanien avulla.

Lue lisää
css.php