Verkostomme 2018-03-21T13:34:05+00:00

Verkostomme

Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, ja tästä syystä meillä on myös laaja verkosto. Verkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme apua ja neuvoa monella eri liike-elämän osa-alueella. Kauttamme saat apua muun muassa arvonmäärityksiin ja lakiasioihin. Käytössämme ovat parhaat mahdolliset kontaktit, jotta sinä saat alan parhaat asiantuntijan käyttöösi.

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää