Muut palvelut 2018-04-06T20:17:35+00:00

Muut palvelut

Valittavanasi on laaja palvelupaletti myös perinteisten tilitoimistopalveluiden ulkopuolella. Kauttamme hoituvat erilaiset yritysjärjestelytilanteet ja rästikirjanpidot sekä yritysten perustamiset. Verkostomme avulla pystymme tarjoamaan myös erinomaiset arvonmäärityspalvelut mahdollisen myyntitilanteen ollessa ajankohtainen. Tilintarkastuspalveluita tarvitseville yrityksille käytössämme ovat ensiluokkaiset tilintarkastajayhteydet.

Perintätoimisto ja rahoituspalvelut

Ovatko myyntisaatavasi erääntyneet vai tarvitsetko laskuillesi rahoitusta? Kauttamme saat palvelut myös perintä- ja rahoitusasioissa. Perinnän ja rahoituspuolen henkilökuntamme toimii yhteistyössä tilitoimistomme henkilökunnan kanssa, mikä mahdollistaa palvelukokonaisuuksien välisen kommunikoinnin ja ajantasaisuuden. Lue lisää perintäpalveluistamme.

Arvonmääritys 

Yrityksen arvonmääritys perustuu liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä soveltuvuuteen toimialalle.

Yrittäjäksi

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Autamme sinua valitsemaan oikean yhtiömuodon, teemme puolestasi tarvittavat paperityöt ja rekisteröinnit, sekä hankimme sinulle vakuutukset parhaaseen mahdolliseen hintaan. Aloittavat yrittäjät saavat meiltä aloittavan yrittäjän oppaan, ja tukea liiketoiminnan käynnistämiseen. 

Rästikirjanpito 

Onko yrityksesi kirjanpito rästissä? Voit jatkaa rauhassa yritystoimintaasi, me hoidamme kirjanpidon rästityöt puolestasi. Materiaalin saatuamme tarkastamme laajuuden, ja keskustelemme kanssasi toimenpiteistä, joita kirjanpidon ajantasaiseksi saattaminen vaatii. 

Lopettaisinko yritykseni?

Onko yritystoiminnan lopettaminen ajankohtaista? Mikäli pohdit, kuinka yrityksestä on mahdollista päästä eroon, tarjoamme käyttöösi kokeneet asiantuntijamme lopetusvaihtoehtojen saralta. Saat neuvoja sekä konkreettisia esimerkkejä ja ratkaisuja siihen, mitä erilaiset menettelytavat käytännössä tarkoittavat.

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontrapalvelut  sopiviksi jokaiselle asiakkaallemme.

Sähköinen taloushallinto ei ole meillä kuitenkaan pakollinen tai edes tarkoituksenmukainen. Paras ratkaisu voi olla välimuoto tai jopa täysin paperillisena toimivat taloushallinnon prosessit.

Lue lisää

Oma talouspäällikkö

Haluatko hyödyntää henkilökohtaisen talouspäällikkösi tietotaitoa liiketoimintaasi liittyvissä tärkeissä päätöksissä?

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään henkilökohtainen talouspäällikkö, joka tarjoaa kullanarvoisia neuvoja kiperien päätösten edessä.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi myös monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten verokonsultointia sekä muutostilanteiden strategioita.

Onko yrityksesi verotus optimoitu? Asiantuntijamme suunnittelevat verotuksesi tehokkaaksi, ymmärrettäväksi ja kustannustehokkaaksi.

Lue lisää