Kansainväliset palvelut 2019-11-28T09:03:33+02:00

Kansainväliset palvelut

Palvelemme sinua suomen, ruotsin, venäjän, kiinan, viron, englannin, persian, turkin, vietnamin ja ukrainan kielellä. Meillä on pitkä kokemus taloushallinnosta kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Tilitoimistollamme on toimipisteitä ympäri Suomea sekä sen lisäksi myös Virossa, mikä tukee erinomaisesti asiakkaidemme kasvua ulkomaille.

Nordic C-Management on INPACT-jäsen

Nordic C-Management toimii lisäksi osana palkittua kansainvälistä tilitoimistoyhtiötä INPACT:iä. INPACT jäseneksi pääsemiseksi on täytettävä tiukat jäsenyyskriteerit, kuten tilitoimiston koko, palvelukokonaisuus, maine ja arvot on oltava yhtiön standardien mukaiset. INPACT tukee kansainvälistymistä yhtiöiden välillä niin Euroopassa, Lähi-Idässä, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jäsenyyden avulla tilitoimistollamme on käytössä yhteistyökumppanit joka puolella maailmaa ja kumppanit, joilta voidaan oppia ja jakaa tietoja riippumattomien, keskenään kilpailemattomien kirjanpitoyritysten välillä.

Nordic C-Managementilla, kuten muilla INPACT-jäsenillä löytyy tämän ansiosta luotettavaa asiantuntemusta 67 eri maasta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paljon mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ilman, että paikalliset säädökset, lait tai yrityskulttuuriin tutustuminen vie yrittäjältä suunnattoman paljon aikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi tapaaminen, jos tarvitset apua yrityksesi liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille tai mietit vaihtoa tilitoimistoomme.

OTA YHTEYTTÄ

Tilitoimisto-

palvelut

Palvelemme asiakasta aina henkilökohtaisesti omalla kirjanpitäjällä, joka hoitaa asiakkaan asiat kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Sähköinen

taloushallinto

Sähköisten kirjanpitotoimien ansiosta palvelemme sinua nopeasti ja ajantasaisesti sekä seuraat talouttasi helposti.

Lue lisää

Talouspäällikkö-

palvelut

Haluatko hyödyntää talouspäällikön tietotaitoa liiketoimintasi päätöksissä? Olemme yrittäjän apu, tuki ja kumppani.

Lue lisää
css.php