Millainen tilitoimisto on Nordic C-Management?

/, Blogi/Millainen tilitoimisto on Nordic C-Management?

Millainen tilitoimisto on Nordic C-Management?

 Monelle yrittäjälle sen oikean tilitoimiston löytäminen saattaa olla haastavaa ja aiheuttaa jopa harmaita hiuksia. Millainen tilitoimisto on Nordic C-Management, ja miten me erotumme joukosta? Lue blogipostauksemme, niin tiedät!

Nordic C-Management, luotettava tilitoimisto.

Nordic C-Management on täyden palvelun tilitoimisto. Me hoidamme taloutesi, kun sinä keskityt intohimoosi yrittäjyyteen.

Kauttamme laitat yrityksesi taloushallinnon kerralla kuntoon. Kirjanpidon lisäksi hoidamme yrityksesi palkkahallinnon ja reskontran. Mikäli olet vasta perustamassa yritystä, täytämme perustamispaperit puolestasi käden käänteessä. Jos kirjanpito on jäänyt hoitamatta, laadimme rästikirjanpidon pikaisesti, jotta vältyt ikäviltä seurauksilta. Eikä siinä vielä kaikki. Laaja kumppaniverkostomme takaa sen, että saat helposti käyttöösi myös arvonmääritys- ja rahoituspalvelut ja hoidat kuntoon firmasi vakuutukset.

Keskeinen sijainti näköalapaikalla

Toimistomme pääkonttori sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kampissa, Autotalossa. Kylmän sään tai vesisateen yllättäessä voit ajaa autollasi suoraan parkkihalliimme, ja hurauttaa hissillä suoraan 9. kerrokseen, jossa tukikohtamme sijaitsee. Täällä tapaat kirjanpitäjiemme lisäksi asiakasvastaavamme Tuua Huuskolan, joka huolehtii siitä, että saat parasta mahdollista palvelua. Sivukonttorimme Tampereella sijaitsee idyllisessä puutalomiljöössä Tampereen keskustassa ja on myös saavutettavissa niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin kävellen tai omalla autolla.

Nopeat vastaukset kysymyksiisi

Oletko kyllästynyt siihen, että joudut odottamaan vastausta kysymykseesi useita päiviä, jopa viikkoja? Me Nordic C-Managementilla uskomme nopeaan reagointiin ja pikaiseen ongelmanratkaisuun. Tästä syystä olemme lupautuneet vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Kansainvälistä palvelua silloin, kun sitä tarvitset

Tilitoimistomme palvelee sinua ympäri Suomen riippumatta siitä, missä työskentelet fyysisesti. Suomen lisäksi toimimme myös Viron Tallinnassa. Henkilökunnallamme on usean vuoden kokemus kansainvälisestä bisneksestä, ja mikäli harkitset liiketoiminnan laajentamista Viroon, palvelemme sinua mielellämme.

Tilitoimistomme asiakaskunta on kansainvälistä ja meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman henkilökohtaista palvelua. Suomen lisäksi henkilökuntamme palvelee sinua ruotsiksi, venäjäksi, kiinaksi, viroksi, englanniksi, persiaksi, turkiksi, vietnamiksi ja ukrainaksi.

Nordic C-Management. Hyvä tilitoimisto – parempi talous.

By | 2018-03-13T17:46:03+00:00 maaliskuu 13th, 2018|