Henkilöstöesittely – Johanna Juntunen

/, Blogi/Henkilöstöesittely – Johanna Juntunen

Henkilöstöesittely – Johanna Juntunen

Henkilökunnastamme seuraavana esitellään kirjanpitäjämme Johanna Juntunen. Missä Johanna on erityisen hyvä ja miten hän on päätynyt alalle?

Johanna kiinnostui kirjanpitäjän työstä, sillä hän haluaa ymmärtää syitä yritysten menestyksen taustalla. Kirjanpitäjän ammatti tarjoaakin tähän erinomaisen mahdollisuuden, sillä kirjanpitäjän tehtävään kuuluu myös yrityksen johdon konsultointi siitä, mitkä tekijät vaikuttavat yrityksen tämänhetkiseen tilanteeseen. Meillä onkin tapana, että asiakkaiden kanssa istutaan alas vähintään kolmen kuukauden välein ja käydään läpi huomionarvoiset asiat, jotta tulevaisuuteen valmistautuminen olisi vaivattomampaa.

Johanna on kirjanpitäjänä erittäin palvelualtis. Kuten kaikki henkilökunnassamme, myös hän painottaa kommunikaation tärkeyttä. Johanna hoitaa monenlaisia asiakkuuksia, toiminimistä osakeyhtiöihin. Johannan mielestä parasta kirjanpitäjän ammatissa ovat konkreettiset vaikutukset, joita omilla neuvoilla voi olla yrityksen toimintaan. Hänen vahvuuksiaan ovat järjestelmällisyys ja huolellisuus, mutta myös rento ja ystävällinen asiakaspalveluote.

Olisiko Sinun aika kilpailuttaa taloushallintopalvelut? Lähetä tarjouspyyntösi osoitteeseen info@c-management.fi, niin laadimme juuri Sinulle sopivan tarjouksen!

By | 2017-11-27T18:32:42+00:00 marraskuu 27th, 2017|