Etsimme toimistollemme KLT-kirjanpitäjää!

Etsimme innovatiiviseen ja nuorekkaaseen tiimiimme ammattitaitoista tilinpäätökset taitavaa KLT-kirjanpitäjää, joka haluaa kehittyä urallaan ja ottaa enemmänkin vastuuta toimiston arjesta. Tavoitteena on löytää henkilö, joka myös avustaa Helsingin toimiston arjen pyörittämisessä.

Työtehtäviisi lukeutuu vaativien asiakastöiden lisäksi mm. uusien työntekijöiden perehdyttäminen työtehtäviin ja yrityksen tapoihin. Omaat esimiestaitoja tai sinulla on halua oppia niitä ja tarvittaessa toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä. Tehtävään valittavan henkilön on oltava yhteistyökykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut, joka haluaa palvella asiakasta aina parhaan kykynsä mukaan. Katsomme ruotsin kielen taidon hyödylliseksi tulevassa työssäsi.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin lisäksi mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Uusia haasteita löytyy varmasti jatkossakin yrityksen sisällä, jos vaan halua riittää. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut.

Jos tunnet olevasi tuleva tähti nuorekkaaseen joukkoomme, lähetä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla info@c-management.fi. Paikka täytetään heti sopivan persoonan löydyttyä.