Loading...
Tilitoimisto Helsinki

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimisto Nordic C-Management räätälöi laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi jokaiselle asiakkaalle. Tilitoimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Tilitoimisto Helsinki
Nordic C-Management
Lue lisää
Tilitoimisto Kamppi

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Tilitoimisto Helsinki
Nordic C-Management
Lue lisää
Tilitoimisto Helsingissä

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä haastavissa vero­kysymyksissä.

Tilitoimisto Helsinki
Nordic C-Management
Lue lisää
Tilitoimisto Helsinki

Palkkahallinto

Palkkahallintoon kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista, ulkoistettu palkkahallinto sekä muu palkkahallintoon liittyvä raportointi.

Tilitoimisto Helsinki
Nordic C-Management
Lue lisää

Luotettava tilitoimisto antaa sinulle aikaa keskittyä yrittäjyyteen. Me räätälöimme palvelun sopimaan juuri sinun tarpeisiisi, jotta saat parhaan vastineen rahoillesi.

Tarjoamme kattavia tilitoimistopalveluitamme kaikille, olittepa aloitteleva pienyritys tai suurkonserni.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Nordic C-Management

Lupauksemme:

1. Saat aina tarvittaessa yhteyden meihin – tarjoamme 24 tunnin vastaustakuun

2. Emme ainoastaan huolehdi yrityksesi taloudesta, me myös parannamme sitä.

3. Nordic C-Managementissa voit tuntea olosi turvalliseksi ja luottaa siihen, että me huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta sillä aikaa, kun sinä keskityt liiketoimintaasi.

4. Meiltä saat fiksua, nykyaikaista ja vaivatonta taloushallintoa, ja Suomen parasta.

Tutustu. Täältä löytyy hinnasto.

Tilitoimisto Helsinki    –    Tilitoimisto Tampere    –    Tilitoimisto Lohja

Tilitoimisto Turku    –    Tilitoimisto Tallinna    –    Tilitoimisto Vantaa

”Nordic C-Managementin palvelu ja osaaminen on aina ollut erinomaista ja olemme saaneet selkeät vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Myös ulkomaille laajentumisen olemme hoitaneet yhteistyössä Nordic C-Managementin kanssa – heidän ansiostaan pääsimme starttaamaan toimintamme ulkomailla hyvinkin nopeasti. Nordic C-Managementilla ymmärretään toimintamme ja toimintatapamme kokonaisvaltaisesti.”
iTapsa
Olemme ulkoistaneet koko taloushallinnon Nordic C-Managementille, koska haluamme luotettavan ja pitkäaikaisen partnerin, joka palvelee yritystä nyt ja tulevaisuudessa. Siksi luotamme Nordic C-Managementiin kaikilla taloushallinnon osa-alueilla.
Oy Helsinki Taxia Ab
Kiireisenä yrittäjänä minulla ei ole aikaa vastata omasta kirjanpidostani, joten olen ulkoistanut sen Nordic C-Managementille. Näin minulle jää enemmän aikaa asiakkailleni, ja tiedän kirjanpitoni olevan hyvissä käsissä. Koin kirjanpitotoimistoni neuvot erityisesti yrityksen perustamisvaiheessa erittäin hyödyllisiksi. Tunnelma toimistolla on mukavan rento ja apua pystyy kysymään milloin tahansa.
Viestintätoimisto Kallio
Kansainvälisenä yrityksenä tarvitsemme usein apua monessa kansainväliseen toimintaan liittyvässä kysymyksessä, jolloin Nordic C-Management pystyy auttamaan meitä sekä Suomessa että Virossa.
Oxton Group Oy

AJANKOHTAISTA

1411, 2017

Kuukauden vinkki: Mitä veroja yrityksen tulee maksaa?

Eräs yrityksen velvollisuuksista on verojen maksaminen. Verotukseen liittyvissä asioissa tulee tilitoimisto useimmiten apuun, mutta myös yrittäjän on hyvä tietää pääpiirteissään, mistä yrityksen maksamat verot koostuvat. Tulovero Tulovero, jota kutsutaan myös yhteisöveroksi, on vero, jota yritys [...]

1411, 2017

Työntekijän lounasetu

Työntekijän luontoiseduista seuraavana käsittelemme lounasedun. Mikä on lounasetu ja miten sitä voi hyödyntää? Lounasetu on 25 % verovapaata, ja työnantajalla on mahdollisuus päättää, maksaako lounasetua lounasvähennyksenä vai luontoisetuna. Luontoisetuna maksettaessa lounasetu maksetaan työntekijälle palkan päälle, [...]

911, 2017

Tilinpäätökseen valmistautuminen

Tilinpäätöksen laadintaa varten on tärkeää muistaa toimittaa omaan tilitoimistoon kaikki tilinpäätöstä varten tarvittava materiaali. Vuosi lähenee loppuaan, ja mikäli yrityksesi tilikausi päättyy vuoden loppuun, on nyt oikea aika varmistaa, että kaikki tilikauden tärkeät asiakirjat tulevat [...]

3110, 2017

Mistä koostuu yrittäjän hyvinvointi?

Yrittäjän arki saattaa ajoittain olla hektistä. Kuinka sinä pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi? Lue alta kymmenen vinkkiä, joiden avulla ylläpidät hyvinvointiasi ja samalla tuet yrityksesi menestystä. 1. Jaa vastuuta muulle henkilöstölle ja valtuuta työntekijäsi suorittamaan työtehtäviäsi [...]