Perintä 2018-01-10T16:44:58+00:00

Perintä ilmaisena lisäpalveluna

Laskujen ja saatavien perintä ei ole aina helppoa ja aiheuttaa helposti päänvaivaa sekä vaikeuttaa varsinaisen liiketoiminnan pyörittämistä. Oikeus laskun perintään syntyy eräpäivän umpeutuessa ja näitä tilanteita syntyy varsin usein. Tehokas saatavien perintä vaatii kuitenkin osaamista ja ammattitaitoa, jolloin parhaiten tästä tehtävästä suoriutuu ammattitaitoinen alalla pitkään toiminut perintätoimisto.

Ohjaamme perintätilanteissa perintätoimeksiannot yhteistyöyrityksellemme Nordic C-Creditorille, jolloin esimerkiksi myyntisaatavat voidaan siirtää nopeasti ja tehokkaasti perintään. Tämä on teille maksutonta palvelua ja lisäksi tekee selvää säästöä kirjanpitokustannuksissa. Tutustu perintätoimisto Nordic C-Creditorin palveluihin ja ota rohkeasti yhteyttä perintätilanteessa!

Ota yhteyttä

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää