Myyntireskontra ja ostoreskontra 2018-01-10T16:44:58+00:00

Myyntireskontra ja myyntilaskutus

Myyntireskontran tärkein tehtävä on valvoa yrityksen lähettämien myyntilaskujen ajantasaista suorittamista. Toimiva myyntireskontra tarjoaa asiakasyrityksillemme kätevän ja helpon tavan hoitaa yrityksen rahaliikenne luotettavalla tavalla. Saat aina ajankohtaista tietoa viitelistoista ja avoinna olevista laskuista.

Myyntireskontran avulla saadaan helposti käyttöön raportit avonaisista tai erääntyneistä laskuista. Luotettava myyntireskontra ja monipuolinen raportointi tehostaa kassanhallintaa ja myyntilaskujen seurantaa.

Myyntireskontra hoitaa myös viivästyskorkolaskujen luomisen, jolloin hitaasti maksavien asiakkaiden maksuviiveitä voidaan nopeuttaa viivästyskorkolaskuilla.

Ostoreskontra hyötykäyttöön yrityksessäsi

Ajantasainen laskutus ja hyvin toimiva ostoreskontra antaa yritykselle paljon arvokasta tietoa yrityksen kautta kulkevista rahavirroista. Näitä tietoja voidaan hyödyntää liiketoiminnassa hyvin järjestetyn seurannan ja raportoinnin avulla.

Ostolaskutus- ja muiden ostoreskontrapalveluiden hyötyjä asiakasyrityksellemme ovat esimerkiksi kustannussäästöt, tehokkuus, laskutuksen kiertonopeus, prosessien automatisointi ja sähköisiin palveluihin liittyvät lisäpalvelut.

Ostoreskontra ja ostolaskujen käsittely voivat onnistuneesti järjestämällä muodostaa toimivan ostolaskuprosessin. Palvelumme kautta kaikki ostolaskutukseen liittyvä tieto on ajantasaisesti saatavillasi sekä helposti jäsenneltävissä.

Laskutus- ja muut reskontrapalvelut

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan laskutus- ja reskontrapalvelun erikseen, jotta pystymme takaamaan henkilökohtaisen ja toimivan palvelun joka tilanteessa. Käytössämme on sähköinen kirjanpito, joten suosittelemme myös asiakkaillemme verkkolaskujen käyttöönottoa.

Sähköinen kirjanpito tekee mahdolliseksi laskujen nopean ja kustannustehokkaan käsittelyn. Annamme asiakasyrityksellemme aina ajantasaista tietoa yrityksen rahaliikenteestä, palkkahallinnosta ja kausiveroilmoituksista. Ostolaskutuspalveluumme sisältyy niin ostolaskujen käsittely kuin maksuvalvonta.

Ota yhteyttä ja kysy myyntireskontra ja ostoreskontrapalveluista

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiva ja myyntireskontra ja ostolaskutuspalvelu! Tilitoimistomme toimipaikat ovat Helsinki, Lohja, Tampere, Turku ja Vantaa, mutta toimimme ympäri Suomea.

Ota yhteyttä
Myyntireskontra

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää
Myyntireskontra ja ostoreskontra

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää
Myyntireskontra palvelut

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää