Reskontra- ja laskutuspalvelut 2018-01-10T16:45:01+00:00

Reskontra ja laskutuspalvelut

Reskontra ja laskutuspalvelut räätälöidään sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaallemme. Tilitoimistomme käytössä on paperiton kirjanpito ja suosittelemmekin myös asiakkaillemme verkkolaskujen käyttöönottoa. Yleensä osa laskuista tulee kuitenkin edelleen paperiversioina, mutta ne voi helposti osoittaa saapumaan suoraan tilitoimistoon. Me skannaamme ja hyväksytämme laskut kuitenkin aina asiakkaalla ennen maksamista.

Reskontra ja laskutuspalvelumme kattaa sekä myynti- että ostopuolen laskutustoimet. Tutustu tarkemmin tilitoimistomme hinnastoon ja hintaesimerkkeihin!

Sähköisessä eli paperittomassa kirjanpidossa laskujen käsittely on nopeaa ja kustannustehokasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme käsittelee myös paperilaskut sujuvasti ja luotettavasti. Annamme asiakasyrityksellemme aina ajantasaista tietoa yrityksen rahaliikenteestä, palkkahallinnosta ja kausiveroilmoituksista. Toimiva reskontra on ehdoton edellytys yrityksen taloushallinna sujuvuudelle!

Osto- ja myyntireskontra

Ostolaskutuspalveluumme sisältyy niin ostolaskujen käsittely kuin maksuvalvonta. Reskontran ja laskutuksen ohella voit jättää myös muut  taloushallintoon liittyvät toimet meidän huoleksemme ja tarjoammekin yhteistyöyrityksemme kautta myös perintäpalveluja.

Maksuliikenne

Maksuliikenne voidaan pitkälti automatisoida, mikä vähentää inhimillisen virheen mahdollisuutta sekä nopeuttaa maksuliikenneprosessia.

Perintä

Yhteistyöyrityksemme Nordic C-Creditor hoitaa perintätilanteet maksuttomasti, tutustu palveluun ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä
Reskontra

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää
Laskutus ja reskontra

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää
Laskutuspalvelut ja reskontrapalvelut

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää