Muutostilanteet ja verokonsultointi 2018-01-10T16:44:59+00:00

Yritysfuusiot ja muutostilanteet

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset yritysfuusiot ja sulautumiset. Yritysfuusio, eli sulatutuminen, tarkoittaa kahden tai useamman yrityksen yhdistämistä omistuspohjalta yhdeksi yrityksesi. Sulautuminen voi tapahtua myös organisaatiotasolla. Fuusioitumisen tavoitteena on yrityksen taloudellisen toiminnan parantaminen johon pyritään saavuttamalla synergia- tai skaalaetuja liiketoimintoja yhdistämällä.

 

Verokonsultointi C-Managementilla

Mietityttääkö yrityksen verotuskysymykset sekä jatkuvat muutokset alan lainsäädännössä? Nordic C-Management Oy -tilitoimistolla on pitkä kokemus verotusasioista ja olemmekin saaneet paljon kiitosta vero-osaamisestamme tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Kokeneet asiantuntijamme seuraavat alan muutoksia tiivisti varmistaakseen, että meillä on käytettävissämme uusin tieto toteutuneista ja tulevista muutoksista mm. verolainsäädännössä.

Verokonsultointi on keskeinen osa konsultointipalveluamme. Verotuskysymykset ovat yhä vaikeammin hallittavia kokonaisuuksia, sillä päätöksiä tehtäessä on otettava huomioon usean eri verosäännöksen kokonaisuuksia. Olosuhteiden muuttuessa nopeasti, varsinkin pienemmillä yrityksillä on entistä haasteellisempaa pysyä mukana verolainsäädännön ja verotuskäytäntöjen muutoksissa.

Verokonsultoinnin ulkoistaminen

Verokonsultointi kannattaa ulkoistaa mikäli koet, että omalla yrityksellä ei ole riittäviä resursseja hallita alati muuttuvaa verolainsäädännön kokonaisuutta. Olemme Kauppakamarin jäsen ja yhteistyökumppaneihimme lukeutuu muiden yrittäjäyhteisöiden lisäksi tilintarkastajia ja tilintarkastusyhteisöjä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme olla avuksi juuri teille verotuskysymyksissä. Tilitoimistomme kotipaikat ovat Helsinki, Lohja, TampereTurku ja Vantaa.

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää