Budjetointi 2018-01-10T16:45:01+00:00

Budjetointi

Budjetointi on budjettien suunnittelua ja laatimista, joiden tarkoituksena on auttaa suunniteltujen ja toteutuneiden erojen analysointia sekä korjaavien toimenpiteiden suunnittelua. Budjetoinnilla voidaan vaikuttaa parhaimmillaan henkilöstön sitouttamiseen yrityksen tavoitteisiin ja se on myös tulosjohtamisen keskeinen instrumentti.

Tilitoimisto Nordic C-Management tarjoaa yrityksesi käyttöön budjetointipalvelua, jonka tarkoituksena on auttaa toiminnan rahoitustarpeiden kartoittamisessa.

Konsultoimme tai laadimme yhdessä kanssanne jatkuvan budjetin. Tilitoimistomme auttaa myös laatimaan pääbudjetin, oli kyseessä sitten tulos- tai rahoitusbudjetti.

Osabudjetit

Pääbudjetin lisäksi käytössänne voi olla osabudjetit, esim.

  • Myyntibudjetti
  • Ostobudjetti
  • Valmistusbudjetti
  • Varastobudjetti
  • Kustannusbudjetti
  • Investointibudjetti

Tulosbudjetti

Tulosbudjettia laadittaessa myyntibudjetti, eli arvio siitä, kuinka paljon yritys tulee kerryttämään myyntiä, on suositeltavaa laatia ensin.

Kun myynti on budjetoitu, on helppo arvioida, kuinka paljon ostoja tarvitsee tehdä, jotta asetettu tavoite saavutetaan. Tämän voi laskea esimerkiksi myyntikatteen avulla. Sen jälkeen arvioidaan kiinteät kulut ja nämä tiedot yhdistämällä muodostuu tulosbudjetti.

Tilitoimistomme toimipaikat ovat Helsinki, Lohja, Tampere, Turku ja Vantaa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää