Konsultointi 2018-01-10T16:45:01+00:00

Konsultointipalvelut

Tutustu tarkemmin tilitoimistomme hinnastoon!

Tarjoamme perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi myös monipuolista konsultointiapua esimerkiksi yritysten muutostilanteissa, kuten yritysfuusioissa ja sulautumisissa sekä verokysymyksissä. Taloudenpidon ulkoistaminen käy myös entistä vaivattomammin Oma talouspäällikkö -palvelun avulla, joka mahdollistaa koko taloushallinnon, tai vaihtoehtoisesti vaikkapa ainoastaan liikekirjanpidon, ulkoistamisen tilitoimistomme vastuulle.

Taloushallinto

Räätälöimme taloushallinnon palvelut aina asiakkaan liiketoimintaan sopiviksi, joten taloushallinto voidaan järjestää juuri teidän yritykseenne sopivalla tavalla.

Budjetointi

Tilitoimisto Nordic C-Management tarjoaa yrityksesi käyttöön budjetointipalvelua, jonka tarkoituksena on auttaa toiminnan rahoitustarpeiden kartoittamisessa.

Ulkoistettu taloushallinto

Ulkoistamalla taloudenpidon Nordic C-Managementille, saat käyttöösi kokonaisvaltaisen ulkoistetun talouspäällikön palvelun.

Muutostilanteet ja verokonsultointi

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset yritysfuusiot ja sulautumiset. Ota yhteyttä ja kysy lisää fuusiokonsultoinnistamme. Tilitoimisto Nordic C-Management tarjoaa asiantuntevaa ja ajankohtaista verokonsultointia. Neuvomme asiakkaitamme niin osinko-, pääomatulo- kuin toiminimiverotuksessakin.

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää