Vuokrakirjanpitäjä 2018-01-10T16:45:01+00:00

Vuokrakirjanpitäjä

Vuokrakirjanpitäjä on tilitoimistomme palvelu, jossa yritys voi hankkia kirjanpitäjän käyttöönsä kätevästi vuokraamalla palvelun tilitoimistomme kautta. Vuokrakirjanpitäjä – palvelulla yhtiönne saa kaikki oman kirjanpitäjän palvelut ja hyödyt käyttöönsä selkeällä hinnoittelumallilla.

Vuokrakirjanpitäjä toimii asiakkaan palveluksessa sopimuksen mukaisesti. Suosittua palvelu on asiakkaidemme keskuudessa erityisesti isännöintitoimistoilla. Tilitoimistomme vuokrakirjanpitäjä työskentelee yhtiönne toimitiloissa asiakkaan ohjelmistolla huolehtien sovituista taloushallinnon tehtävistä.

Kysy lisää vuokrakirjanpitäjäpalvelustamme ja ota yhteyttä joko suoraan asiakaspalveluumme tai toimipisteisiin, joiden kotipaikat ovat Helsingin lisäksi Lohja, Tampere, Turku ja Vantaa.

Ota yhteyttä
Vuokrakirjanpitäjä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää
Vuokrakirjanpitäjä palvelu

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää
Vuokra kirjanpitäjä

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää