Taloushallinnon ohjelmistot 2018-01-10T16:44:55+00:00

Taloushallinnon ohjelmistot

Tällä hetkellä suurin osa asiakkaistamme käyttää Procountor–  ja Netvisor -ohjelmistoja. Pystymme asiakkaan tarpeiden mukaan käyttämään myös muita taloushallinnon ohjelmistoja kuten; Netbaron, Passeli, Fivaldi,  AdminetDomus, Ecom ja eTasku. 

Esimerkiksi Netvisorin käyttö on helppoa, sillä ohjelmaa ei tarvitse asentaa koneelle erikseen vaan käyttöön riittää toimiva internet-yhteys. Pilvipalvelu mahdollistaa ohjelmistojen monipuolisen käytön ilman raskaita ohjelmistojen asennuksia. Kysy rohkeasti lisää käytössä olevista taloushallinnon järjestelmistämme!

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää