Sähköinen taloushallinto 2018-01-10T16:45:01+00:00

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa!

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Monet kirjanpitotoimet voidaan hoitaa kätevästi internetin välityksellä. Yrityksen laskuista suurin osa on mahdollista saada verkkolaskuna ja paperiset laskut voidaan osoittaa suoraan tilitoimistoon, missä skannaamme laskut sähköiseen muotoon.

Sähköiset taloushallinnon palvelut nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä päällekkäisten toimintojen vähentyessä. Pyrimme pitämään mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä, kuten:

  • Tulosteet
  • Tiliotteet
  • Viitesuoritukset
  • Skannatut ostolaskut jne.

Henkilökohtaisia tapaamisia voidaan järjestää tarpeen mukaan, mutta tavoitteena on palvelun sujuvuus verkon ja puhelimen välityksellä. Sähköinen taloushallinto helpottaa ja nopeuttaa myös asiakkaan arkea.

Sähköinen taloushallinto helpottaa työnjakoa

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen työnjaon helpon organisoinnin. Sinä voit yrittäjänä keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoiden, eli meidän hoitaa kirjanpito ja muu taloushallinto kustannustehokkaasti. Hoidamme mielellämme myös yrityksesi verotilin tapahtumat ja tarvittavat ilmoitukset.

Sähköisten taloushallinnon palveluiden myötä tarjoamme kirjanpidon ja muut taloudenpidon palvelut sujuvasti ympäri maata. Toimipisteemme sijaintipaikat ovat Helsinki, Lohja, Tampere, Turku ja Vantaa. Ota yhteyttä ja selvitetään yrityksesi kannalta toimivin ratkaisu sähköisten kirjanpitopalveluiden saaminen yrityksesi käyttöön!

Ota yhteyttä
Sähköinen taloushallinto

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää
Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää
Sähköisen taloushallinnon palvelut

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää