Kirjanpito 2018-01-10T16:45:02+00:00

Kirjanpitäjä palveluksessanne

Etsitkö kirjanpitäjää? Palveluksessamme on kattava joukko taloushallinnon ammattilaisia. Olemme pitäneet kiinni periaatteesta, että jokainen meillä työskentelevä kirjanpitäjä omaa laajan ymmärryksen liiketoiminnan lainalaisuuksista, hyvät viestintätaidot sekä syvälliset tiedot taloushallinnosta ja yritysjuridiikasta.

Kannustammekin pois perinteisestä kirjanpito ajattelusta, jossa tyydytään katsomaan tapahtumia taaksepäin pyrkimättä hyödyntämään kertynyttä liiketoimintatietoa yrityksesi tulevaisuuden suunnittelussa.

Ulkoistettu talouspäällikkö

Tarkoituksemme on tarjota palveluita ulkoistettu talouspäällikkö – palvelumallilla, missä asiakkaanamme voitte keskittyä yhtiön ydinliiketoimintaan, jättäen taloushallinnon huolehdittavaksemme. Tutustu tarkemmin tilitoimistomme hinnastoon ja hintaesimerkkeihin!

Sähköisten palveluiden kehittymisen myötä kirjanpidon järjestäminen onnistuu missä päin Suomea tahansa. Tilitoimistomme kotikaupungit ovat Helsinki, Lohja, Tampere, Turku, Vantaa ja Tallinna. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto

Räätälöimme laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi erikseen jokaiselle asiakkaal­lemme. Tili­toimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin myös asiakkaillemme verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Lue lisää

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys­juridiikasta.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi­apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä vero­kysymyksissä.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkkahallinton kuuluvat mm. palkanlaskenta, palkanmaksu, palkkalaskelmat ja kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista sekä muu raportointi.

Lue lisää